Is-7 Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Witam. Zakładam ten temat by zebrać wszystkie poradniki jakie nakręciłem i aby osoby zainteresowane nie musiały ich szukać po całym forum. Mam nadzieję, że spis będzie się systematycznie wydłużał. I TUTorial-Jak w efektowny sposób pomalować model czołgu ? M.W.Models : ToolboxGamesland : II TUTorial-Zacieki na modelu Merkava MK. IV M.W.Models : ToolboxGamesland : Cytuj
Adaszek123 Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Całkiem fajnie to wyszło. miło się oglada Cytuj
Is-7 Napisano 8 Listopada 2013 Autor Napisano 8 Listopada 2013 Dzięki za komentarz. Piszcie, komentujcie, krytykujcie. Muszę wiedzieć co poprawić w kolejnym odcinku. Cytuj
Czesio Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Dzięki za komentarz. Piszcie, komentujcie, krytykujcie. Muszę wiedzieć co poprawić w kolejnym odcinku. Filmiki bardzo fajne, przydało by się jednak lepsze tło. Wiem że porządek w miejscu pracy jest bardzo ciężko utrzymać, ale białe tło bardzo poprawiło by odbiór modelu, a tak tło jednak odciąga uwagę. Cytuj
Is-7 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 Witam. To tło jest tak interesujące ? ? ? Dobra postaram się następnym razem skombinować białe do nagrań. Cytuj
Czesio Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Witam.To tło jest tak interesujące ? ? ? Dobra postaram się następnym razem skombinować białe do nagrań. Po prostu na jednolitym tle model o wiele lepiej się prezentuje, a białe tło również znacząco poprawia jasność Cytuj
Is-7 Napisano 16 Listopada 2013 Autor Napisano 16 Listopada 2013 Witam. Kurde małe zainteresowanie filmikami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi