kapral Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich . Jak zwykle po dłuższej przerwie wrzucę Wam troszkę rzeczy do pooglądania. Na początek model model pojazdu bardzo popularnego w czasie II ww zarówno na wschodzie jak i zachodzie, a nawet na Pacyfiku. Mam na myśli Dodge WC51. Bardzo fajny model AFV, a bardzo rzadko występujący. Ja zrobiłem go z oznaczeniami pojazdu "naszego" pułkownika z "Czterech pancernych". Zapraszam. Koniec części pierwszej (nie ostatniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Super. Jakim kolorem żeś go malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Kolor to olivedrab z lifecolor, niestety numeru Ci nie podam bo się starł Jest możliwe, że momentami kolor bazowy był łamany białym, kurcze nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Fajny modelik dobrze widzieć kolejny wóz aliancki w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 fajna bryka tylko mógłbyś tylne koło od strony tabliczki trochę dobrudzi choć morze to wina zdjęć ale wygląda czyściej od pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Słuchajcie no kapralu pojazd wyszedł wam świetny jedynie czego można by się czepić to grill z osłonami reflektorów (z blaszki fototrawiennej wygląda bardziej realnie) w sumie jednak super .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Piękny, zarówno model jak i podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 19 Listopada 2013 Autor Share Napisano 19 Listopada 2013 Słuchajcie no kapralu pojazd wyszedł wam świetny jedynie czego można by się czepić to grill z osłonami reflektorów (z blaszki fototrawiennej wygląda bardziej realnie) w sumie jednak super .Pozdrawiam M1A1(HA) A pewnie, że z trawionkami grill byłby bardziej "rasowy". Tu mamy do czynienia z pojazdem w wersji zubożonej , na rynek wschodni . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Dodżka klasa. Rozumiem że pułkownik poszedł na przeprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Dodżka klasa. Rozumiem że pułkownik poszedł na przeprawę. Bo wiesz, Gustlik z Jankiem przywlekli tych dwóch niemiaszków z radiostacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 A Czereśniaka wysłali po gorzałkę gratuluję udany model ,widziałem na żywo w Katowicach i wskoczył na podium ,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Nie ten odcinek. Wtedy jeszcze Czereśniaka nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi