lukasz.tur Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie w modelarstwie. Chciałbym zasięgnąć opinii o tych 3 modelach w produkcji ITALERI w skali 1:48. F-16 jednomiejscowa (Holenderska) wygląda nieźle jako in-box na stronie mojehobby. Wydaje się że jakość/cena wypada nieźle. Prośba o podpowiedź co z 2 pozostałymi? Z góry dziękuję. Cytuj
Boros Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 Gripen jest prosty więc jak na pierwszy model po przerwie będzie dobry. Nie wiem co z eurofighter bo nie miałem z nim do czynienia jeśli to coś w stylu Revell to odradzam. Cytuj
Olecki75 Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Pomijając fakt, że wiatrochron jest tak ze 2 mm węższy od miejsca przyklejenia to Gripen ujdzie. W moim musiałem go mocno ścisnąć by się trochę rozszerzył przez co widać mikropęknięcia. F-16 jest chyba mniej kłopotliwy co do EF to nie powiem. Cytuj
lukasz.tur Napisano 29 Listopada 2013 Autor Napisano 29 Listopada 2013 Ok. Dzięki za podpowiedzi. Chyba zdecyduję się na F-16 w malowaniu holenderskim lub belgijskim. Pozdrawiam, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi