Piotr_P Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Jako,ze w swoim warsztacie grzebię sobie w/w Miga mam pytanie czy ktoś ma dobrej jakości zdjęcia Mig-23 UB w malowaniu ,w którym przybyly do nas ? chodzi mi też o fotki z numerów starego kroju. Mam stare kalki Techmodu do MiG-23 więc chodzi mi takie malowanie po głowie. Pytanie drugie. czy egzemplarz "846“ był srebrny czy szary bo część zdjęć wzbudza moją wątpliwość. Oraz czy ten egzemplarz był w malowaniu z godłem ?gryfa na dziobie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Jak dla mnie był srebrny. Na dziobie duże godło z gryfem. Pod koniec służby zamalowane ciemnoszarą farbą (pas dookoła nosa). Zdjęcia z kamo są ale małe i niewiele ich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2013 no właśnie mnie chodzi o szare ze starym krojem cyfr. Co do "846" dzięki za informacje.Myślałem ,że ten ciemny kolor to inwencja mechaników.W ostateczności padnie na właśnie ten egzemplarz ,choć jak pisałem wcześniej wolałbym ten pierwotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 coś da się zrobić ale jutro ( w zasadzie to dziś) ok 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 w takim razie czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 coś da się zrobić ale jutro ( w zasadzie to dziś) ok 20 i co? da coś radę wygrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 da się, ale ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu. Może uda się dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 dopiero wróciłem. Dziś się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi