holikpzl Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Witam Model zrobiony prosto z pudła z kilkoma dodatkami własnymi, muszę dodać że jestem początkującym modelarzem i nie ma tu śladów zużycia, washa itp. na wszystko kiedyś przyjdzie pora link do warsztatu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=39649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Widzę, że mam konkurencję - w tym samym malowaniu, sam "orłem" nie jestem - ale mnie się podoba. Piszesz, że jesteś początkowym modelarzem, a zatem wszystko przed Tobą - trzymam kciuki Nadto - w swoim modelu z niektórymi detalami poszedłeś dalej niż ja i to się chwali. Działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Spoko model, jak na początkującego sklejacza wypadł dobrze, zobaczysz, że w kolejnych będziesz widział co poprawić i dorobić. Trening czyni mistrza. PS. Nie sztuką jest skleić model wysokiej jakości z kupą części waloryzujących (blachy, żywice). Sztuką jest skleić średniej jakości model, tak aby wyglądał porządnie, a tobie to się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Piękny model . Szkoda tylko , że nie ruszyłeś kadłuba , tak by wyglądał jak tutaj http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=13&t=8210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Jak na początkującego modelarza to model wyszedł bardzo ładnie. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20M - Supermodel + blachy - Eduard 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi