Złośliwiec Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Przy pracach nad WZ-tką można wykorzystać plany papierowego modelu wz.34 z Exclusive Models. Tym bardziej pomocne, że także w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Patrząc na inboxa odczuwam rozczarowanie zwłaszcza w świetle wcześniejszych modeli FtF. Tamte wydają się być lepiej dopracowane technicznie oraz merytorycznie Czy ja wiem, ja jestem z niej zadowolony i nie mam nic do zarzucenia, ale to temat do warsztatu WuZetkowego lub do tematu In-Boxa. Tu trzymałbym się tematu C2P i przyczepki za którą trzymam kciuki. Przy pracach nad WZ-tką można wykorzystać plany papierowego modelu wz.34 z Exclusive Models. Tym bardziej pomocne, że także w skali 1/72 Możesz podać linka, za cholerę nie mogę go znaleźć Edytowane 13 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Proszę bardzo http://exclusive-models.org/Exclusive-Models_Homepage.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Proszę bardzo http://exclusive-models.org/Exclusive-Models_Homepage.php Adres znam, szukam downloadu PS, już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Jest tam wersja ze skośną tylną płytą ale większość elementów jest wspólna więc można wykorzystać je jako wzorniki. Dla tych co nie wiedzą - kliknięcie na młotek = wejście na podstronę ze zdjęciami modelu w poszczególnych etapach składania - kliknięcie w symbol pojazdu kołowy, gąsienicowy, kołowo-gąsienicowy = przejście na podstronę do pobrania modelu skala72 też na początku szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 skala72 też na początku szukałem Wieża ni dudu nie trzyma wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Nie sprawdzałem wymiarów A już z papieru relaksacyjnie go zacząłem sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Jest mniejsza od tego z FTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi