sotter Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Kolejny "weekendowy" projekt. O takie cuś: Zestaw jak to Pit-Road wielkiego wyrafinowania nie ma, ale taż zważywszy na oryginał cudów spodziewać się nie można. Żeby nie było za łatwo. Okręt będzie "szczelający". Konkretnie "szczelający" torpedami i całkowicie zanurzony w żywicznej otchłani. Czyli dynamicznie i z przytupem. Stay tuned! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 ...jestem pełen podziwu dla tego narodu - mają podwodne okręty lądowe ! - do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2013 ...jestem pełen podziwu dla tego narodu - mają podwodne okręty lądowe ! No wiesz.... oni są naprawdę dziwni. Chociaż może dziwni to zbyt delikatnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2013 Hmm... Mam takie niedyskretna pytanie. Orientuje sie ktoś może ile torped w salwie może wystrzelić takie cuś? Bo ma sześć dziobowych wyrzutni, ale chyba wypluć z siebie na raz taki ładunek byłoby trudno. Dla moich celów im wiécej tym lepiej, bo cały okręt musi przed zalaniem żywicą trzymać sie na czymś, a torpedy i ich ślady "wodzie" mogłyby stanowić przedni "stelaż". Bryła sklejona i poszpachlowana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Teraz to się już chyba salwami nie szczela.... wszystko hi tech i wogóle, samo sie naprowadza, więc nie ma takiej potrzeby, a jeszcze by sie badziewie zakłucało... myślę że nie więcej jak 2 na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Cichaczem jestem. Dive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 No kolejny ciekawy projekt. Co do salwy torpedowej, argument kolegi: Teraz to się już chyba salwami nie strzela.... wszystko hi tech i wogóle można potraktować jako głos 'za' pełną salwą - hi-tech/samo myśli -> można poczęstować kilka celów na raz. Tak jak to zostało ładnie opisane w "Czerwonym sztormie" Clancy'ego gdzie takie rzeczy się działy. Tyle, że moje obawy budzi powiedzenie: co za dużo to nie zdrowo... Życzę jednak powodzenia Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi