misioptys Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Kolejny projekt zakonczony. Zwykle kazdy model staram sie traktowac powaznie, ale ten uwazalem za jeden z moich najwazniejszych. Jest to tez pierwszy model w ktorym tyle sam prze- i dorabialem. Zapraszam do ogladania. Ocene pozostawiam wam. Oraz kilka zdjec w plenerze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Super robota. Fajnie wyglądają wystające koła z nadkoli w centralnej fotce z przodu I dlatego prosiłem w warsztacie o takie zdjęcie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Bardzo przyjemny Mógł byś zrobić zdjęcie rodzinne wszystkich swoich rajdówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kangurek Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Piękana robota. Śledziłem warsztat z uwagą i jestem pełen podziwu. Wszystkiego naklepszego z okazji świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 No cóż tu można powiedzieć... Model jak najbardziej świetny. Jednak (przepraszam) ale pod kalki takie jak.. Imiona, Pl, i sponsorów mogłeś położyć biała kalk (wiem że masz:-)) bardziej by były uwydatnione tan biały kolor na nich zrobił się bardzo słaby i zmienił barwę wpadający w odcień czerwieni...: (ale ogólne super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Bardo mi się podoba. Nie ma się do czego przyczepić . Świetnie zrobiony model, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2013 Dzieki wszystkim za komentarze Sushi79 - Kalki z mf zone wygladaly jak najlepiej na szablonie, a nakladajac na model okazalo sie, ze sa strasznie przeswitujace i juz tak jakos zostalo. Karol_Max - Nasz klient , nasz Pan Chronologicznie, od lewej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Piękna kolekcja Chyba pora aby na magazyn zakupić jakąś rajdówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 A skąd ty masz taką meganke Kolekcja piękna, ja tez powoli zbieram, mam już dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Ściera jest boska! Ten Fiat 131 jest w tej samej skali co reszta modeli bo wydaje sie za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Karol_Max taka meganka ostatnio była na allegro. Fakt że cena kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Fajna kolekcja. Oby tylko modeli przybywało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Modele super. Zazdroszczę Ci meganki, bo sam poluję na ten zestaw od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2013 Dzieki za mile slowa, daja kopa A skąd ty masz taką meganke Ebay uk i ukrywanie stanu konta przed zona Ten Fiat 131 jest w tej samej skali co reszta modeli bo wydaje sie za duży? Jest to model Tamki w skali 1/20 Oby tylko modeli przybywało . Gotowych modeli samochodow mam 35, kilka roznych wojskowych, jakiegos scuda i caly czas glod na nowe, wiec bede kombinowal dalej. Tylko miejsca brakuje na wystawienie, a jeszcze moje dwa szkraby zarazily sie modelowaniem i tez cos juz probuja kleic. Marak - na ebay.uk jest kilka meganek, wiec jesli jestes zainteresowany pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Bardzo przyjemny model, oglądałem z zaciekawieniem warsztat Resztę powiedzieli koledzy. A można prosić o kilka bliższych fot tego Quattro? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2013 Krolik - specjalnie dla Ciebie: Model zrobiony kilka lat temu, jeszcze gdy wszystko malowalem pedzelkiem. Po jakims czasie odpadl przedni pas, po ponownym zlozeniu maska juz nie pasuje. Kalki mialy swoje lata, czesc z nich popekala przy nakladaniu. Teraz juz tak dobrze sie go nie oglada, ale zaraz po zrobieniu bylem z siebie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 No Ford 1 klasa, gratulacje, bez zastrzeżeń. Fotki w plenerze super. A co do audi to widać ogromny progress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Mam nadzieje że wpadnie DS3 do kolekcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 Mam nadzieje że wpadnie DS3 do kolekcji . Raczej bym oddechu nie wstrzymywal, na razie nie mam w planach 'cytryny'. Ale planuje dwa inne spod znaku niebieskiego owalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 O, przegapiłem. Nadrabiam komentarz. Model bardzo mi się podoba. Wykonanie na wysokim poziomie - lakier wygląda na gładko położony, środek również robi wrażenie. Jakbym miał się czepiać, to bym się czepił kół - nie są za szerokie/ za bardzo wystające poza obrys? Ogólnie jednak, wyjątkowy okaz. Gratki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 wyszło bardzo przyzwoicie - podoba mi sie - gratuluję kolejnej ładnej rajdówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi