maszynista93 Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Witam wszystkich serdecznie Ostatnimi czasy trudno zabrać mi się za jakiś poważniejszy projekt jednak nie znaczy to ze nic się nie dzieje, wręcz przeciwnie w budowie jest tak wiele modeli ze nie wiem za co się złapać koniec roku coraz bliżej więc to już chyba ostatnia galeria Dziś pod waszą ocenę poddaję tego tygryska Dragona, którego dostałem dokładnie rok temu na święta zapewne wiele rzeczy można by jeszcze dopracować ale... jest jak jest zdaje sobie sprawę że merytorycznie to raczej porażka ale na pewnym etapie stwierdziłem że ma być po prostu ładny jako że to świąteczny modelik to dostał eksperymentalne zimowe kamo. a raczej to co z niego zostało po zimie robiłem to po raz pierwszy w życiu więc wyszło jak wyszło ale za pewne nie ostatni niemiecka pancerka nie jest moja mocną strona dla tego następny model jaki zobaczycie to T-34 przy okazji mam prośbę - potrzebne mi są tłoczone (pełne) koła z bieżnikiem i otworami na ogumieniu, wersja późniejsza (bez pierścienia na środkowym rzędzie śrub) interesowała by mnie nawet wymiana samych bandaży jeśli ktoś posiada zestaw AFV Club wersji 76mm proszę o kontakt jestem też zainteresowany kołami starszego typu np. z zestawu Tamiy (jako drugi komplet - do innego czołgu) pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Mnie osobiście się podoba można by trochę zróżnicować kolor rdzy na tłumiku i wydaje mi się że liny holownicze trochę za cienkie dal dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Niemiec w twoim wydaniu? To coś ciekawego, ale wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrAdler Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Bardzo ładnie podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Wszystko mi się w nim podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Witam! Super, tak jak lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Wo....w Dawno tu nie byłem i co widzę...kolejny bardzo fajny model w Twoim wykonaniu. Szkoda,że sam nie potrafię robić II wojennej pancerki bo Tiger naprawdę zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi