Szydercza Gała Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Na fali wielkiego pakowania w gabloty, dłubanek też się doczekał i pudełka i galerii. Zdążył co prawda trochę obrosnąć kurzem, ale nic to wobec wieczności (gołym okiem nie bardzo widać, gdyby było widać to bym najpierw dmuchnął z pistoleta, a potem zrobił zdjęcia teraz wszystko pozakręcane, klamka zapadła nagrobek na miejscu ) WARSZTAT I w opakowaniu na szafę : Wielkie JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Grudnia 2013 Super Moderator Share Napisano 16 Grudnia 2013 Kurzu nie widać - znaczy się : Dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 No kurna Gala, ales mnie zawiodl. Fajnie ogladalo mi sie do ostatniego fotka. Ostatnie wykazalo bryndze. Co to kurna za srubki na widoku? Jest kurna submarinka, a widac srubki. Nie mogles po jednej machnac na krotszych boczkach? Oszczedzilbys na srubkach, a i widok bylby korzystniejszy. I ja bym sie nie wkurzal, co nie jest bez znaczenia, kurna. Popraw sie, jak bedziesz nastepna skrzynke prokurowal. Bo kurna przestane Cie podziwiac... P.S. Pardon Cie za brak polskich literek szczegolnych, ale jestem aktualnie na sasiedniej wyspie i sprzet jest o te literki wlasnie ubozszy, he, he.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Panie, co to za film widoczny pod kalką z nazwą? Kaszana jednym słowem A czepiam się tego, bo niczego innego nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2013 Oj tam oj tam, to było jeszcze zanim zanabyłem Micro Sala i Seta i sie naumiałem jak tego używać, W realu nie widać bo to makro Cieszem siem że się Wam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Nieźle naprawde kurzu nie widać Mam nadzieje że będzie więcej takich cudeniek Pozdrawiam Konrad J. ______________ Robi się ORP Kaszub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukiUN Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Bardzo inspirujący model rzekłbym. Kilka patentów chętnie podprowadzę. A własnie,jak zrobiłeś scumline? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 A wymieszałem takie jakieś różowawo białe z oleju, naciapałem od taśmy, potem rozmyłem łajt spirytem, aa no i poprawki robiłem akwarelowOM kredkOM , tak samo jak to zielone ponad linią wodną, to też ona kredka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi