PKD4GA Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Szukam wszelkich fotek tych maszyn: F-5E # 101 z VFC-111 F-5F # 31 z VFC-13 Mam tylko powyzsze fotki Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2007 Witam. Tobie chodzi tylko o f-5 czy to muszą byc samoloty z VFC-111 i VFC-13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 (edytowane) Tobie chodzi tylko o f-5 czy to muszą byc samoloty z VFC-111 i VFC-13? - chodzi mi o te konkretne maszyny - tzn. z tymi "nr bocznymi" i w takim malowaniu... Jesze jedna fotke znalazlem: [Edit:] Kolejna i ciagle mi malo... Pozdr. Pawel Edytowane 26 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2007 Popatrz Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 Popatrz Tutaj - Dzieki...Qrcze wczoraj widzialem ta strone, ale nie "przecpykalem" wszystkich fotek... Masz w Radomiu Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2007 Jeszcze możliwe że będzie Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 Tnx. jawkers - dzieki Tobie znalazlem dwie kolejne: No nie - Airliners.net tez wczoraj przeszukiwalem tyle ze wpisalem VFC-111 i VFC-13... Pierdziu przeklikam wszystkie F-5E i F-5F... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi