dawid9712 Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Po 5-piątce ze skifa od razu idzie leo z Revella. Skleiłem tylko zawieszenie i kilka elementów z tyłu kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Przygladam się, bo mam podobny tylko inny numer katalogowy Będziesz cos dodawal z dodatków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2013 Nie, robię prosto z pudełka... :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Ja wymienie gąski, liny i lufe, a reszta z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 No akurat w tym modelu gumowe gąski mi się jakoś tak podobają. Skleiłem koła i nie są jeszcze przyklejone bo wiem że muszę je poprawić. Na górze kadłuba dodałem kilka elementów. Za kołami zrobiłem już wash bo jak przykleję koła to tam nie dotrę pędzelkiem. Tutaj te przyklejone elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 Przykleiłem wszystkie pozostałe elementy do kadłuba, pomalowałem pierwszym kolorem kamuflażu i nałożyłem drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 No i trzeci. Wiem, że nie wygląda to najlepiej ale jutro poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Co do malowania czy na pewno użyłeś odpowiednich farb??? Tak jakoś mocno świecące, żadnego podkładu i taka podpowiedź, kolorem bazowym jest kolor zielony. Wybacz, nie podoba mi się, bardzo nie starannie. Może, spróbuj to wszystko wyczyścić i jeszcze raz zacznij od początku, ale najpierw użyj podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Brak podkładu rzuca się w oczy. Jeśli chodzi o malunek, to powinienies zastosować kolory NATO. I tak jak kolega napisał, baza zielen, a braz i czern kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Długo tu nic nie dodawałem ale coś zrobiłem. Właściwie to już dużo nie zostało. Ściemniłem trochę tą powierzchnię i według mnie wygląda to dobrze. Wieżę skleiłem i zrobiłem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Sorki, ale według mnie niestety dobrze to nie wygląda. Przypomina mi to bardziej jakby ktoś beczkę ropy na niego wylał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Szkoda, że nie słuchasz porad starszych modelarzy. Efekt byłby na 100% dużo lepszy. A tak masz umorusany model, a przede wszystkim źle pomalowany. Wybacz, ale mi się nie podoba. Szkoda fajnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi