Desaxe Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 No i postanowiłem skończyć Land Raidera do moich Pretorian - kupiony w sklepie w Gdyni, zaczęty zaraz potem i po zrobieniu w 70% 2 lata czekał na dokończenie - oto "Fulgoris" (łac. "Plujący ogniem") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Świetny jest. Bardzo podobają mi się obicia oraz okurzenie. Sam nie gram ale pojazdy WH40000 mają potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 O Mark I wersja 40000 Wygląda świetnie, no i detale super zmalowane Chyba sobie Mumakila z Lorda wreszcie zmaluję. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Świetnie to on wygląda w celowniku mojego Havoca z Lascannonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 dzięki za opinie Panowie z kolejnym pojazdem do Space Marines postaram się bardziej Świetnie to on wygląda w celowniku mojego Havoca z Lascannonem No długo to on się tym widokiem nie nacieszy jak z Landka 10 termosów wyskoczy, w tym Kapelan, 4 moich Pretorian i 5 Space Wolfsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 myślisz, że on tam sobie sam stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Świetny Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Kruca, jest moc I właśnie po to biorę 3x5 Chosenów z 5 meltami/skład Otwarcie puszki - anihilacja zawartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Kruca, jest moc I właśnie po to biorę 3x5 Chosenów z 5 meltami/skład Otwarcie puszki - anihilacja zawartości najpierw trzeba dać radę podejść na zasięg tych melt, a wiem z użycia "bojowego" tego wózka w grze, że rzadko się to udaje - ostatnio orkowy boss mógł co najwyżej popukać we włazy jak dobiegł...tracąc po drodze 30 chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 ja miałem tego pecha a mój kompan do grania wielkie szczęście, że .... mój landek potrafił przetrwac najwyżej do 3 tury. Zawsze, naprawdę zawsze jakiś szczęśliwy gwardzista celowniczy lascannona przynajmniej uniaruchamiał mi mój pojazd szefa. Ech parszywe życie warhammerowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Zawsze zostaje Deep Strike Raptoró bądź Termosków z meltami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem na tak! małe "ale"-czarne orły ci się błyszczą..a te napisy drobnym druczkiem to sam majstrowałeś i coś oznaczają??i jaki kolorkiem pryskałeś pojazda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 kalki Games Workshop nie należą do najfajniejszych. A czym brudziłeś dół koło gąsienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem na tak! małe "ale"-czarne orły ci się błyszczą..a te napisy drobnym druczkiem to sam majstrowałeś i coś oznaczają??i jaki kolorkiem pryskałeś pojazda?? Kalki GW są do dupy i niestety nie złapały materiału, przez co część błonki jest półprzezroczysta i daje taki efekt. Kolor bazowy to Fenris Grey z palety Citadel Foundation (już nie produkują niestety i mam zapad dwóch słoiczków). Napisy drobnym druczkiem na pergaminach i kadłubie robiłem sam - to takie tam bajery w klimacie Space Marines - przysięgi, spisy dokonań bitwenych wozu, dedykacje od dowódców eft. kalki Games Workshop nie należą do najfajniejszych. A czym brudziłeś dół koło gąsienic? Dół psiknięty aerografem Humbrolem 94, a potem brązowy wash akrylowy Agrax Earthshade pozmywany w dół spirytusem i na koniec po wszystkim suche pastele zmieszane z suchym pigmentem Vallejo (nazwy nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Jak takie jak w Emharze to wiem na Marku kładłem je przy pomocy octu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi