Aphar Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Chciałem Wam pokazać foczkę zrobioną już jakiś czas temu, ale niestety do tej pory nie miałem jej okazji obfotografować. Jest to Fw-190 A8 sprzedawany przez Eduarda jako weekend edition - czyli dosyć uboga paczuszka. Zrobiony prawie prosto z pudła, dołożyłem do niego tylko kilka drucików i lufy z igieł. Mam nadzieję, że będzie się podobał. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Bardzo ładnie! Model podoba mi się. Merytorycznie nie pasuje mi tylko żarówiasty pomarańcz na pasie obrony Rzeszy, wydaje mi się że powinien to być raczej kolor ceglasty, bardziej zgaszony. No i na trymerach powinna być krwista czerwień. Ale to może zdjęcia nieco oszukują barwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Efektowny i przyciąga wzrok! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Bardzo fajny model, foki są efektownym tematem i też musze w końcu swoją zrobić kolorki jak dla mnie udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Ładnie, czysto wykonany model.Co do czerwieni to banny troche ma racje ale moze to wina lampy. Brakuje mi tylko paru fotek detali. A gdzie rurka pitota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2014 Dzięki Paniowie. Banny może mieć trochę racji z tym czerwonym. Nie jest RLM 04 z jakiejkolwiek palety. Jest to jakiś LifeColor - jedyny czerwony akryl jaki miałem pod ręką. Światło na pewno trochę przekłamuje, w rzeczywistości nie widać, aż takich różnic. Są akceptowalne. A gdzie rurka pitota?Oj , chyba odpadła w trakcie przelotu do fotografa. Detali raczej nie dam rady pokazać. Nie dysponuję aparatem, który pozwala na takie ekstrawagancje. Ten który mam sam decyduje na co ustawić ostrość i z reguły jest to coś innego niż chciałbym pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo ładny model - malowanie efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi