adamkijak Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Witam Model skończony, niekoniecznie wyszedł ładnie i zgodnie z planami, niemniej jednak jestem w sumie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Ciekawe podejście do tematu Ironmen. Szczena wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Super Figurka, super wykonanie i świetny pomysł. Tylko jak tak patrzę to czegoś mi w niej brakuje.... sam nie wiem czego... taki jakiś golas mi się wydaje, może to przez ten kamuflaż? Nie wiem...ale czegoś mi w nim brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 bardzo mi się podoba fajna konwersja i ładne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Dzieki za pozytywne opinie, cos mam przeczucie ze to nie pierwszy i nie ostatni taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Malowanie świetne, szczęka wymiata Tylko ta bateria i gnat...no coś tu nie pasi...Może gdyby miał inny plecak, bardziej "plecakowaty", więcej ekwipunku i bardziej klasycznego gnata trzymanego w ręce to wyglądałby lepiej? Coś w ten deseń: http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2011/364/4/f/helldiver_by_sttheo-d4gfyqi.jpg Ale to tylko takie dywagacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Malowanie świetne, szczęka wymiata Tylko ta bateria i gnat...no coś tu nie pasi...Może gdyby miał inny plecak, bardziej "plecakowaty", więcej ekwipunku i bardziej klasycznego gnata trzymanego w ręce to wyglądałby lepiej? Coś w ten deseń:http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2011/364/4/f/helldiver_by_sttheo-d4gfyqi.jpg Ale to tylko takie dywagacje:) WItam, co do gnata to sie zgodze, jakos nie moglem czegos sensownego wyskrobac, natomiast plecak to bateria czy cos takiego i to mi akurat pasuje. Niemniej najwazniejsze mialo byc malowanie i z tego jestem raczej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi