Qubek Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Witam Jakim lakierem bezbarwnym pomalować kalkomanie i część na której jest umieszczona? Chodzi o to aby wydłużyć jej żywotność (wiem że pokrycie lakierem konserwuje kalke i po części ukrywa przeźroczystą ramkę wokół naklejki) a nie zniszczyć ani kalki ani pomalowanego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Wiele osob korzysta z Sidoluxu, ja wole lakier bezbarwny Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2014 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2014 Ostatnio kładłem kalki na sidolux, świeciły się jak psu ..... . Zdenerwowałem się, psiknąłem połyskiem MM i po nałożeniu kalek nie widać nic. Kalki przyjemnie się nakładało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi