Reytan Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Próbnie przyłożone do siebie co większe elementy. Niestety zdjęcia wyjątkowo dzisiaj nie wychodziły :P Zanim zrobię cośkolwiek dalej, już wstępnie zamierzam to pokleić. Wtedy przejdę do ujednolicania brudzenia, bo po pobrudzeniu poszczególnych elementów okazało się że jako całość wygląda to trochę nielogicznie (np[. widać brud spływający po masce a już pod nią jest czysto). Zanim to jednak zrobię potrzebuję zrobić szyby. Z dalszych etapów to już chyba tylko lakier matowy i pastelowy pigment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Zrobiłeś mi smaka na niego, bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reytan Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Pomału zbliżamy się do końca... Ostatnie poprawki zrobię jednak dopiero jak pomaluje podstawki (jakie by nie były na koniec) żeby całość była kolorystycznie jednolita :P A to pewnie za jakiś czas bo chciałbym to zrobić dopiero po zakupie aerografu (i nauczeniu się jego obsługi :P). Edytowane 9 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Na chwilę obecną jest ładnie, oprócz lewitującego przedniego koła po stronie pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reytan Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Koło lewituje bo podstawka nierówna (na zdjęciu widać po nierównym krawężniku:P) Byłbym zapomniał odnieść się do kwestii nieschnących farb olejnych, którymi porobiłem zacieki z gulaszu - wyschły ale po upływie ok. miesiąca :P Resztę brudzeń wolałem już porobić emaliami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi