Reytan Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 Próbnie przyłożone do siebie co większe elementy. Niestety zdjęcia wyjątkowo dzisiaj nie wychodziły :P Zanim zrobię cośkolwiek dalej, już wstępnie zamierzam to pokleić. Wtedy przejdę do ujednolicania brudzenia, bo po pobrudzeniu poszczególnych elementów okazało się że jako całość wygląda to trochę nielogicznie (np[. widać brud spływający po masce a już pod nią jest czysto). Zanim to jednak zrobię potrzebuję zrobić szyby. Z dalszych etapów to już chyba tylko lakier matowy i pastelowy pigment. Cytuj
DARTH Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Zrobiłeś mi smaka na niego, bardzo fajny. Cytuj
Reytan Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Pomału zbliżamy się do końca... Ostatnie poprawki zrobię jednak dopiero jak pomaluje podstawki (jakie by nie były na koniec) żeby całość była kolorystycznie jednolita :P A to pewnie za jakiś czas bo chciałbym to zrobić dopiero po zakupie aerografu (i nauczeniu się jego obsługi :P). Edytowane 9 Marca 2014 przez Gość Cytuj
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Na chwilę obecną jest ładnie, oprócz lewitującego przedniego koła po stronie pasażera. Cytuj
Reytan Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Koło lewituje bo podstawka nierówna (na zdjęciu widać po nierównym krawężniku:P) Byłbym zapomniał odnieść się do kwestii nieschnących farb olejnych, którymi porobiłem zacieki z gulaszu - wyschły ale po upływie ok. miesiąca :P Resztę brudzeń wolałem już porobić emaliami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi