gulus Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Proszę o pomoc: gdzieś mi wcięło film Imperium Kontratakuje, na którym widać AT-AT w dobrych zbliżeniach (chyba podarowałem komuś i nie wrócił), może ma ktoś screenshoty z tym pojazdem? Szukałem na kilku stronach w sieci i nie znalazłem dobrych fotek. Może Wy macie jakieś linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 http://images.google.pl/images?svnum=10&um=1&hl=pl&lr=&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=at+at&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w http://images.google.pl/images?svnum=10&um=1&hl=pl&lr=&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=at+at+star+wars&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w Chwilowo tylko tyle I niech ktoś mi powie jak zrobić,żeby te linki były ukryte np. pod jakimś słowem w postaci linku, oj troszkę namotałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 I niech ktoś mi powie jak zrobić,żeby te linki były ukryte np. pod jakimś słowem w postaci linku [url=http://jakis.adres.pl]SLOWO[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Constructor, wierz mi, skoro napisałem, że przejrzałem kilka stron to o google nie zapomniałem, o Altaviscie też nie. Nie spotkałem się, jak do tej pory z przyzwoitej jakości fotkami z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Może to coś pomoże: Poza tym, jak znajdę, gdzie mam ten film, to postaram się zrobić trochę screenshotów. EDIT:Bo o tym, to już chyba wiecie: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcok Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Posiadam zdjęcia z filmu na których jest AT-AT w całości i w zbliżeniach,mam też zdjęcia w bardzo dobrej rozdzielczości modeli biorących udział w filmie,co wolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcok Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Oto pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcok Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 I jeszcze kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 O to to, dzięki kapcok i chętnie przygarnę więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcok Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Proszę bardzo to wszystkie zdjęcia w tym formacie z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Dzięki ponownie, wreszcie widzę, do jakiego malowania dążyć. Niestety widzę też, że trzeba by poprzerabiać niektóre elementy, ale nie wiem, czy się na to zdobędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Cześć, tu jest link do strony ze zdjęciami modelu AT AT użytego przy kręceniu "Imperium kontratakuje" http://www.forbiddenplastic.com/ref_star_wars/ref_sw_mos_atat.html Myślę, że może być pomocny . A propos, robisz model AMT? Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Kiedyś widziałem pełny projest tego pojazdu ale nie pamiętam gdzie..... Wejdź na główną strone star wars'a..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Oj tak, link jak ta lala . Taaaa dostałem od znajomego trzy modele, na pudełkach producentam jest MPC, ale to chyba "odmiana AMT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Mam u siebie w mieście gościa który bawi się w to budując od podstaw używajać arkuszy polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Gulus, fajnych masz znajomych . AT AT z MPC i AMT to właściwie jedno. Chyba niczym się nie różnią. O ile wiem to MPC padło i AMT kontynuje produkcje gwiezdnowojenne. W sumie to czekam na AT AT z Revella. Może być zupełnie niezły model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 W jakiej skali? Dołaczą Snow coś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Z dyskusji na forum Starship Modeler wynika, że skala jest 1/52 . Dziwne, ale prawdziwe. W końcu to tylko easykit. Na pewno nie będą dodawać Snowspeedera bo to jest kolejny model Revella jaki miał się pojawić we wrześniu. Tu jest galeria wszystkich modeli jakie wypuścił albo planuje wypuścić Revell tej jesieni: http://www.revell.de/en/products/model_kits/easykit/star_wars/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi