mae Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Z racji, że w kioskach ukazała się nowa kolekcja modeli w skali 1/72, dałem się skusić :P Mam już zapas tankietek i C2P ale z racji, że już dawno nic nie malowałem, postanowiłem się wziąć za niemiaszków. Jest to mój pierwszy czołg w skali 1/72. Model jeszcze nie był kurzony/brudzony. Ponieważ zawsze dla modeli robię jakieś podstawki/dioramy czy winiety, z tymi modelami też tak będzie. I jego przyjaciel :P Zapraszam do komentowania. Z racji, że ze skalą 1/72 nie pracowałem jakieś pomysły przydadzą się. Modeli waloryzować nie chcę, robię je dla zabawy i powrotu do wprawy w malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Ładny mikroszkop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 niteczka się do gąski przyczepiła ; ) ale reszta świetna, biorąc pod uwagę rozmiary ... ja się nie znam ale dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Przód PZ I wygląda jakby go glony dopadły Bardzo fajne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Super, będę zaglądał. Rozumiem, że tu będą wszystkie niemieckie tanki z serii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Cieszę się, że ktoś zauważył glony O taki efekt mi chodziło hehe. Czy wszystkie niemiaszki z serii będą to nie wiem, muszę jeszcze pomyśleć nad scenką w której wezmą udział. Być może pewne maszyny zdubluję Muszę się jeszcze rozejrzeć w figurkach wrześniowych, bo nie mam pojęcia co jest dostępne w skali 1/72 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi o figurynki, to są już (wreszcie!!!) 2. zestawy pancerniaków (do tankietek, 7TP, Wz.34, itd...) i CKM wz.30 z obsługą firmy Ścibor Miniatures. Gorąco polecam, nawet jak mają 28mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi