mateusz19992000 Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Część chce wam pokazać mój kolejny model z serii Wrzesień 1939, którym jest SdKfz 265. Model jest na chwilowej podstawce, należącej do panzera 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Ten już trochę słabszy od jedynki, trochę przesadziłeś z cieniowaniem pancerz, a całe oprzyrządowanie jakieś takie płaskie no i brak washa na krzyżach. I dlaczego KM nie pomalowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Ale o co chodzi z tym cieniowaniem za ciemny, za jasny?? Krzyże mogę zawsze przyciemnić, a KM jest pomalowany i przetarty metalizerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Cieniowanie za kontrastowe, w jedynce jest ładnie, tu widać natomiast zbyt wyraźnie przejście kolorów. KM lepiej pomaluj po prostu na srebrno i zapuść czarnym, będzie o wiele lepiej, na drugim zdjęciu wygląda jak by był w tym samym kolorze. Ogólnie jest fajnie i czekam na kolejne szkraby z serii z pod twojej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Karol już napisał to co sam myślę - jak dla mine to jeszcze trzeba to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 A czy moglibyście zostawić lajka pod zdjęciem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Jak byś go chociaż zakurzył, nie mówię o łoszowaniu, to by było o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2014 Model jest przykurzony tylko na zdjęciach tego za bardzo nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 To jeszcze raz zrób, bo wygląda na to, że kurzu to on na oczy nie widział. I jak mogę coś podpowiedzieć, to zapodaj mu chociaż leciutkiego łosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 To jeszcze raz zrób, bo wygląda na to, że kurzu to on na oczy nie widział. I jak mogę coś podpowiedzieć, to zapodaj mu chociaż leciutkiego łosza. Adam co się czepiasz chłopaka jak na modelarza w wieku 13 lat klei i maluje świetnie, jak tak dalej pójdzie i hobby mu nie zbrzydnie a będzie w naszym wieku to wróżę mu wielką przyszłość. Ty lepiej pokarz coś ze swoich ukończonych, aby móc osenić Twój kunszt. Jak na mój gust model bardzo fajny brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 To że ma 13 latek, nie oznacza, że ma chałe odwalać, stać go na dużo więcej. Popatrz na poprzedni model. Lenia kawał i tyle PS. Mati, odwaliłeś chałturę, gdzie są bandaże?? Flamaster do łapy i nie obijaj się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Hmmm. o lajkowaniu nie ma mowy, trzeba zasłużyć ;) A na poważnie masz potencjał. Trzeba było zaszpachlować tą wielką poziomą dziurę biegnącą wzdłuż "wieży" (łączenie dwóch elementów modelu) w rzeczywistości jej nie ma. I to na co zwróciłbym uwagę w przyszłości: -jest kapichnę za ciemny jak na tę skalę -niepomalowane bandaże na kołach -gąski chyba pomalowane kolorem panzergrau -brak łosza Ale tak jak pisałem na początku będą z Ciebie ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 10 Lutego 2014 Autor Share Napisano 10 Lutego 2014 Model poprawiony, miałem zdjęcia wstawić ostatnio ale w końcu zapomniałem i teraz sobie przypomniałem. Krzyże przyciemnione brązowym suchym pędzlem, pomalowane bandaże i jeszcze raz przykurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Stary, jak na 13 lat to rewelacja dawaj kolejne modele może rzeczywiście jakbyś lekko zapuścił linie podziałowe byłoby nieco lepiej...ale na razie jest duuży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Wszstko cay tlko pędelek cisię trząsł jak malowałeś łopatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Wiem ale na żywo jak się go ogląda to tak bardzo tego nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi