toled Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Miał być "PZP" , ale troszeczkę go rozbudowałem - dodałem oświetlenie z przodu i tyłu oraz flock do wnętrza (flocki do paznokci - znalezione na ebayu, świetna sprawa, bardzo drobny i masa kolorów jakieś 1.5 dolara za opakowanie) Jeszcze muszę troszkę powalczyć z drzwiami, by je prosto osadzić, bo odchodzą niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Drzwi faktycznie do zrobienia. Model dość przyjemny Ciekawy pomysł ze świecącymi światłami. Czego użyłeś do ich zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 4 diód 2xbiałe ciepłe i 2xczerwone. Średnica 3mm. Do tego włącznik chwilowy, co by baterii nie marnować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Nie ma chyba nikogo na świecie, co by nie lubił tego auta. Model zyskałby dużo, gdyby go wypolerować. Widać skórkę pomarańczy na lakierze i chyba trochę jej za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 Troszkę go polerowałem - szczególnie dach. Lubię robić gładkie lakiery, ale jednak w tym wypadku postanowiłem, że zostawię taką skórkę, bardziej mi się kojarzy z takimi starszymi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi