James Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Czołem waszmością W końcu po licznych bojach, z pogodą i samym sobą udało mi się zrobić kilka zdjęć mojego ostatniego modelu, (skończonego chyba ze 2-3 miesiące temu) t.j. samolotu Morane-Saulnier MS.406. Model to wypust Hasy, kupiony na allegro. Niestety nie doczytałem w aukcji i model już był napoczęty, troszkę przez to kosztowało mnie to pracy (szpachla i papier), aby poprawić to i owo, ale jakoś się udało. Wnętrze było już zamknięte więc w środku nic nie dorabiałem, jedyne doróbki to lufy z igły i kółko celownika. Model ma przedstawiać w mniejszym lub większym stopniu maszynę por. Kazimierza Bursztyna. Niestety chyba za mocno zasugerowałem się instrukcją producenta i odcień brązowy jest za jasny, ale cóż, ortodoksem nie jestem więc tak zostało. Jest to mój drugi "Francuz" w kolekcji i stanowi miłe urozmaicenie do "Niemców" i "Japońców" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Prezentuje się bardzo dobrze, pomijając to czy brąz odpowiedni czy nie. Ciekawy polonik do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Perełka w tej skali, w dodatku nasz bardzo ładnie pomalowane kamo (choć z brązem to nie wiem do końca ) i fajnie pozapuszczane linie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Kamuflaz malowales "z reki" czy maskowales? Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 bardzo "przejrzysty" model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Śliczniutki. Budzi chęć posiadania takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Kamuflaz malowales "z reki" czy maskowales?Fajny Kamo malowane z ręki Ciesze się, że model jest pozytywnie odbierany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi