figfan Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Darius plus Voyager i Army Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Ooo jak miło dawno nic nie wystawiałeś. Na prawdę ciekawa winietka. Podoba mi się. Myślałeś może żeby dodać figurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Miłe dla oka. Cóż to za bluszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Świetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Kolejna bardzo ciekawa praca. Mimo iż nie pełny model, to mam nadzieję że będziesz dalej działał w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Tak jak w poprzednich wypadkach - świetna winietka Twojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2014 Ooo jak miło dawno nic nie wystawiałeś. Na prawdę ciekawa winietka. Podoba mi się. Myślałeś może żeby dodać figurkę? Tak...bo czasu...wciąż na zamówienie buduję i maluję a tylko czasami coś dla siebie- jak w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi