Stojkovic Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 kompletnie nie znam się na Merkava-e ale twój model mi się podoba, jedynie km z boku wieży jakoś mi nie pasuje (po tej stronie co łopata) jakiś taki mało szczegółowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Witam, model mi się bardzo podoba. Osobiście jak Kolega wyżej nie znam się na tych pojazdach, ale nie wiem czy kolor jest właściwy? czy to wina oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Kolor w świetle dziennym wydaje się być ok. Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Dla pewności wrzucam pod ocenę fotki robione w świetle dziennym. To tyle. Specjalne podziękowania dla kolegi Mirek66 za wsparcie dodatkami w postaci blaszek, żywicy i ogniwek z friula. Dzięki raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł O. Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 qde ładne to Łukaszu, ładne Mam nadzieję że niedługo ją przyniesiesz do oblukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Zapraszam w wolnej chwili zatem na kawę i prywatny pokaz modeli przy "Horst Wessel Leid" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł O. Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Wiem wybieram się jak sójka za morze, ale kiedyś dotrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Oby jeszcze w tym roku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi