Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Stara dioramka i myśle że jeszcze "jara" ogólnie moja ulubiona, ponieważ występuje Polski sprzęt. Ciągnik C7P Mirage 1:35 Działko bofors Mirage 1:35 Figurki Mirage 1:35 Miłego oglądania.... W trakcie budowy: Gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Tak z ciekawości. Z czego jest zrobione błoto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 świetna dioramka.swietne błoto, robi wielkie wrażenie. zrób lepsze foty przy świetle dziennym. gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Błotko to szpachla samochodowa, pare farb humbrola i lakier bezbarwny humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 "A lato bylo piekne tego roku...", wiec sie zapytam skad to bloto ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Wiem wiem nie pierwsza osoba mi to mówi............ kiedyś widziałem podobną fotke, na której była grupa Polaków przechodzącej przez błoto w tym oto czasie no i mnie to zainspirowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Załóżmy że to jaka przeprawa, np Bzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 No ładnie, ładnie tylko gdyby foty dałbyś lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 No niestety aparatu nie mam a z komy jakość syfna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi