krosto Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Czołem, Myślałem, że jak będzie mało części, to szybciej doprowadzę do końca te wypociny. Jak zwykle myliłem się srodze. Model choć przyjemny w klejeniu, tak nie dał się przysiąść, więc wymagał wielu podchodów, aż wreszcie mogę śmiało powiedzieć, iż oddaje go pod władzę kurzu i wszędobylskich paprochów. Realizacja: prosto z pudła. pozdrawiam K Edytowane 13 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Wedlug mnie świetne wykonanie. Model prezentuje sie bardzo efektownie i jest dobrze obfotografowany. Nawet nie wiedziałem, że Edek wypuścił kiedyś coś takiego. Przydałaby się choć krótka informacja historyczna o samolocie, bo nie jest bardzo znany. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Przydałaby się choć krótka informacja historyczna o samolocie, bo nie jest bardzo znany. Gratulacje! O tyle znany, że wyposażony w odbijacz konstrukcji Rolanda Garrosa. Nawet nie wiedziałem, że Edek wypuścił kiedyś coś takiego. Nawet dwa razy. Pierwszy w połowie lat 90 ubiegłego wieku i ponownie kilka lat temu, już w nowej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi