RH Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Po trzech maszynach w barwach karnawałowo -pacyfistycznych ,czas na coś bojowego a dokładnie w bojowym mundurku Jest to samolot F-105G Wild Weasel Model jest dość stareńki ,a nawet vintage ,z liniami wypukłymi , i wykonaniem wyprasek jak przystało na te lata , na poziomie średnim ,ale i tak lepszym niż modele z innych firm z tego okresu. Postanowiłem że nie będę ingerował w plastik ,tylko zrobię go tak jak firma wypuściła .Przynajmniej widać jak to wygląda bez liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Podoba się i to bardzo Sam model jak dla mnie wykonany dobrze(tylko te linie). Kalki masz oryginalne, czy z innego zestawu, bo te w moim przepaku revella trochę mnie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 Podoba się i to bardzo Sam model jak dla mnie wykonany dobrze(tylko te linie). Kalki masz oryginalne, czy z innego zestawu, bo te w moim przepaku revella trochę mnie przerażają To i o tym pisałem ,że nie ingerowałem w zestaw .Co do kalek to jest to Aeromaster (pozostaly z modelu F-105 Kutyny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Chodziło mi o to że sam zestaw wyjściowy jest jak dla mnie dobry. A twoje wykonanie również wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Ej, Gdzie krzaki !!! Na tym zdjęciu wydląda czadersko : Słowem jak go kiedyś zlepie, to bez podwozia ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Piękny model i z mojej ulubionej kategorii, czyli SEAD! Nie sądziłem, że przy wypukłych liniach podziałowych można tak ładnie oddać rzeczywisty układ blach na samolocie. Swoja drogą, za każdym razem, kiedy patrzę na F-105 intryguje mnie jego konstrukcja, szczególnie wloty powietrza i statecznik pionowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi