Solo Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Czy są jakieś sprawdzone metody odtwarzania takich efektów, jak na zdjęciu poniżej? Wydaje mi się, że pomalowanie tego aerografem nie dałoby właściwego efektu. Co innego? Pigmenty, cienie do powiek? Macie jakieś dobre metody na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Ty chcesz coś takiego zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Już zrobiłem w moim warsztacie F-102, ale tam ta dyszka jest bardzo płytka i nie można było poszaleć. Ciekaw jestem czy w takiej dużej dyszy są patenty na robienie czegoś takiego. Bo na pewno się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Mówiłem Ci już. Kilka drobnych kropek białej olejnej np. drucikiem. i rozcierasz do tyłu miękkim płaskim pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Masz jakieś foty potwierdzające skuteczność tej teorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Masz jakieś foty potwierdzające skuteczność tej teorii? Sam nie miałem okazji próbować ale robiłem nie raz zacieki innym kolorem i olejna nada się. Zresztą niedługo zabieram się za F-16 w konkursie to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi