Messer Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Witam, Kolejny z dawniej rozgrzebanych modeli skończony. Jak to revell - szału nie ma, dużo nie pasujących do siebie części, tragiczne oszklenie, ale jakoś "trzyma się to kupy" :P Warsztat widzieliście, więc nie ma co się rozpisywać nad zmianami ;o) Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thombike Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Spoko, na zdjęciach poza problematyczna maską nie widać specjalnie problemu z niepasującymi częściami. jak pisałem w wątku warsztatowym - wykonanie mnie zachwyca, motyw nie, ale to jest kompletnie indywidualna sprawa i kwestia gustów i guścików. Niestety na zaprezentowanych zdjęciach nadal nic konkretnego nie da się powiedzieć na temat końcówek wydechu... Ok, widać nieco więcej ale nadal nie jestem 9może wyłącznie ja) przekonany co do jakości tego kawałka modelu na tle reszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misioptys Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Normalny czarny kon apokalipsy Fajny macik i nawet te napisy jak dla mnie pasuja Dawaj dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Tylne lampy bardzo mi się podobają. Na "advanach" bardziej mi się podobało. Ogólnie ciekawy projekt, coś innego. Płomienie na masce wyszły świetnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts