Messer Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Witam, Kolejny z dawniej rozgrzebanych modeli skończony. Jak to revell - szału nie ma, dużo nie pasujących do siebie części, tragiczne oszklenie, ale jakoś "trzyma się to kupy" :P Warsztat widzieliście, więc nie ma co się rozpisywać nad zmianami ;o) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Spoko, na zdjęciach poza problematyczna maską nie widać specjalnie problemu z niepasującymi częściami. jak pisałem w wątku warsztatowym - wykonanie mnie zachwyca, motyw nie, ale to jest kompletnie indywidualna sprawa i kwestia gustów i guścików. Niestety na zaprezentowanych zdjęciach nadal nic konkretnego nie da się powiedzieć na temat końcówek wydechu... Ok, widać nieco więcej ale nadal nie jestem 9może wyłącznie ja) przekonany co do jakości tego kawałka modelu na tle reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Normalny czarny kon apokalipsy Fajny macik i nawet te napisy jak dla mnie pasuja Dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Tylne lampy bardzo mi się podobają. Na "advanach" bardziej mi się podobało. Ogólnie ciekawy projekt, coś innego. Płomienie na masce wyszły świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi