Robert TG Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Miałem zrobić coś większego, ale pogrzebałem w szufladzie i padło na starego jagera jako materiał do testów cementowania. I jak już jest to może by warto go pomalować. Może ktoś ma jakieś do zimmerytu w szachownice. Edytowane 10 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert TG Napisano 10 Lutego 2014 Autor Share Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert TG Napisano 10 Lutego 2014 Autor Share Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 O kolega z okolicy. Skala nie moja, ale wydaje mi się całkiem udany model. Jedno zdjęcie dla zaczęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Zimmerit wyszedł fajnie, podejrzewam że z Miliputa białego. Ale tego modelu jakoś nie kojarzę kolor plastiku? i srebrne gąski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert TG Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Inny rocznik. W Krakowie 25 lat temu za dworcem kolejowym była giełda modelarska i można było nabyć takie cuda firmy ESCI. Zimmeryt się podoba, to w środę wyślę zdjęcia tygrysa do 35 wycementowanego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Z I M M E R I T!! A nie zimmeryt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 I nie na późnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert TG Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Witam Nie jest dokładnie ten wzór, ale na późnej wersji. Zlokalizuję właściwe zdjęcie to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi