Dumo Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Jak w temacie czym się rozcieńcza wikol??!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 No chyba wodą... tak mi się zdaje PS: rozcieńczacz?? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Wodą. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 a po grzyba chcesz go rozcieńczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Najbanalniejszy rozpuszczalnik - woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 No i tu jest lipa mam tzw. Total Vikol w tubce i nie idzie go wodą rozcieńczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 ja tez mialem w tubce. Wikol puszcza pod ciepłą woda więc i ten powinien się dać rozcieńczyć. Próbowałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 a po grzyba chcesz go rozcieńczać? Kiedyś czytałem w necie taką poradę - robisz ze styropianu dioramę - jej zarys, a na to kładziesz lekko nawilżoną chustkę lub ręcznik papierowy, smarujesz to wikolem+woda, na to następna chustka itd. Nie wiem czy czegoś nie namieszałem, ale ja się tak bawiłem i wyszło. Wikol+woda dobrze nasiąka papier, sam wikol raczej za gęsty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 Chcem zrobić szmaty i plandeke do GMC dlatego się pytam o ten wikol.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi