em Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Wygląda na to że RES-IM ma formy do Su-7 w 48 i 72 .http://www.res-im.cz/SCALE-Resin-c5_0_1.htm?page=0&man=9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Butrycz Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 RES-IM. oprócz tego, że robi blaszki kolorowane i żywice do Su-7 w skali 1/72, sprzedaje też produkty innych np. kokpity SCALE Resin do Su-7BKL (do modelu Kopro), nie ma form z wyjątkiem własnych produktów w zakładce RES-IM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 To sa zestawy produkowane kiedyś przez firmę ResinArt, Dokładnie to są te zestawy plus koła w 48 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 A ja ich wtedy nie kupiłem w Czechach bo mówili ze producent nie produkuje tego asortymentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Butrycz Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Do Su-7BKL w skali 1/72 Resin Art wyprodukował przednie koło z golenią, koła głównego podwozia i zbiorniki - pokazywałem to już z okazji pojawienia się modeli Su-7 firmy Modelsvit. Mam także ich równie świetnie uzupełnienia do H. Tempest Mk V. Szkoda, że firma już nie istnieje, no ale skoro RES-IM sprzedaje je pod inną nazwą to tylko się cieszyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts