em Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Wygląda na to że RES-IM ma formy do Su-7 w 48 i 72 .http://www.res-im.cz/SCALE-Resin-c5_0_1.htm?page=0&man=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 RES-IM. oprócz tego, że robi blaszki kolorowane i żywice do Su-7 w skali 1/72, sprzedaje też produkty innych np. kokpity SCALE Resin do Su-7BKL (do modelu Kopro), nie ma form z wyjątkiem własnych produktów w zakładce RES-IM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 To sa zestawy produkowane kiedyś przez firmę ResinArt, Dokładnie to są te zestawy plus koła w 48 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 A ja ich wtedy nie kupiłem w Czechach bo mówili ze producent nie produkuje tego asortymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Do Su-7BKL w skali 1/72 Resin Art wyprodukował przednie koło z golenią, koła głównego podwozia i zbiorniki - pokazywałem to już z okazji pojawienia się modeli Su-7 firmy Modelsvit. Mam także ich równie świetnie uzupełnienia do H. Tempest Mk V. Szkoda, że firma już nie istnieje, no ale skoro RES-IM sprzedaje je pod inną nazwą to tylko się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi