em Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Wygląda na to że RES-IM ma formy do Su-7 w 48 i 72 .http://www.res-im.cz/SCALE-Resin-c5_0_1.htm?page=0&man=9 Cytuj
Wojciech Butrycz Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 RES-IM. oprócz tego, że robi blaszki kolorowane i żywice do Su-7 w skali 1/72, sprzedaje też produkty innych np. kokpity SCALE Resin do Su-7BKL (do modelu Kopro), nie ma form z wyjątkiem własnych produktów w zakładce RES-IM. Cytuj
em Napisano 14 Lutego 2014 Autor Napisano 14 Lutego 2014 To sa zestawy produkowane kiedyś przez firmę ResinArt, Dokładnie to są te zestawy plus koła w 48 . Cytuj
em Napisano 14 Lutego 2014 Autor Napisano 14 Lutego 2014 A ja ich wtedy nie kupiłem w Czechach bo mówili ze producent nie produkuje tego asortymentu. Cytuj
Wojciech Butrycz Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Do Su-7BKL w skali 1/72 Resin Art wyprodukował przednie koło z golenią, koła głównego podwozia i zbiorniki - pokazywałem to już z okazji pojawienia się modeli Su-7 firmy Modelsvit. Mam także ich równie świetnie uzupełnienia do H. Tempest Mk V. Szkoda, że firma już nie istnieje, no ale skoro RES-IM sprzedaje je pod inną nazwą to tylko się cieszyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi