Kusch Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Szpiedzy z krainy deszczowców donoszą: http://forum.3elt.com/viewtopic.php?t=1134&postdays=0&postorder=asc&start=1935 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Uroku mu to nie dodało Żyd taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Marek by się cieszył... Jemu się te.... suflety (czy jakoś tak) podobają Ale to nie zmienia postaci rzeczy, że mój "jaszczomb" będzie miał CFT. Już żywice z CMK czekają. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Ale tego CMK nie będą miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Ano tego CMK nie mają Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 Widać w Tychach nie tylko piwo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 3 Października 2007 Autor Share Napisano 3 Października 2007 Już w locie i kolorze ;) http://forum.3elt.com/viewtopic.php?t=1134&postdays=0&postorder=asc&start=1965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 No latali , latali dziś całymi chmarami. Korzystając z urlopiku pojechałem sobie pod lotnisko. Widoczki extra. Sufa nad Poznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Ciekawe kiedy się coś posypie w nich Wiem, wiem, podpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Ciekawe kiedy się coś posypie w nich http://www.tvn24.pl/28377,1523367,0,1,fakty_wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Warto sobie sciągnąć... http://www.31blot.mil.pl/galeria.php?galeria=aktual/2007/10-09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Czy zaznaczone na fotkach miejsca to fabrycznie namalowane elementy , czy ślady otarcia pozostawione przez drabinki , a może jedno i drugie ? Dlaczego na nowych samolotach takie ślady , czyżby nasi technicy nie obchodzili się z nimi ostrożnie jak z "jajkiem " , a może to wina farby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Jest to widoczne na wszystkich zdjęciach. Moim zdaniem są to namalowane miejsca, gdzie mocowana jest drabinka. A ewentualne ślady, zabrudzenia, powstają na nich i w ich pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Marcin napisał: Jest to widoczne na wszystkich zdjęciach. Moim zdaniem są to namalowane miejsca, gdzie mocowana jest drabinka. A ewentualne ślady, zabrudzenia, powstają na nich i w ich pobliżu. Tak ,to chyba najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie tych śladów , przyjrzałem się jeszcze innym fotką i te małe prostokąty to na pewno namalowane fabrycznie znaki ,są nawet jakieś napisy pod nimi, ale te poziome kreski to już raczej ślad po drabinkach . Nie wiem , może to dobrze , może to znaczy że nasze F-16 nastki tak dużo latają i trzeba tak często przystawiać drabinkę ? To pewnie ten ciemny gumowy element zostawia takie poziome slady ? Mam nadzieję że są one zmywalne i nie trzeba ich będzie odwzorowywać w modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi