hiwis Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Witam. Z dwóch zestawów Zvezdy taki oto improwizowany pojazd. Z brudzeniem wstrzymuję się do czasu wymyślenia jakiejś podstawki. Dziękuję za uwagę - wszelkie komentarze mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtMac Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Pomysł na model bombowy, tylko ... po diabła ty go tak obiłeś z farby?? Czołgi nie były malowane plakatówkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerkk Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Świetny pomysł tylko jak to nazwiesz? Prowizoryczny flakpanzer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Zamysł super. Fakt teciak wyszedł na masakrycznie styranego, ale całość przyjemna dla oka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAKKK Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Zdjęcia średnie, za dużo obdrapań. Flak to zestaw do gry? Tak z ciekawości się pytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerkk Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Flakanzer (flak) to Niemickie działo plot. (przeciwlotnicze) Flak możesz spotkać w nazwach dział altyleryjskich i niektórych dział ppanc. (przeciwpanzerne), a także w działach plot. Ciekawostka: Flak to skrót od Flugabwehrkanone. Flak to znaczy: działo. Wszystko jasne? To nie gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Taki był zamysł miał być "masakrycznie styrany" (testy), a w warunkach wojennych farba może odłazić na rozmaite sposoby zwłaszcza jak się "polowo" maluje byle czym i byle jak - coś nowego testowałem, z testów jestem zadowolony z modelu już mniej, może jak dostanie jakiś grunt pod gąsienice będzie się lepiej prezentował. Flak to zestaw do gry? Tak - ZVEZDA 6117 - niby "do złożenia bez użycia kleju" - teoretycznie do "Art of tactic" ale w "72" większość figurek i broni ciężkiej robią pod ten system. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAKKK Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Mam tego flaka, ciężko go złożyć nie uszkadzając go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerkk Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 A mi się przypomnieli pancerni i pies, gdy pocisk oderwał im więżę i wlecieli do siana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
error.exe Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Model szyszunia..podoba sie i to bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Ja bym powiedział ze może tych obić nie jest za dużo ale są za duże. Ciekawy model i ogólnie ładnie zrobiony, szczególnie ze to 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts