DARTH Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Naprawdę nie wiem co napisać, słów brakuję, detal całości kładzie. Będzie się Panie Mariuszu na kim wzorować bo na półeczce czeka Ausfirung E od Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 Tak z angielskiego miałem zawsze tróję :P Brak talentu... Misiek nie jeżdzę na zawody. Do Bytomia daleko 300 km. Może kiedyś. Darth będziesz miał bardzo ułatwione zadanie bo najnowsze dragonowe tójki są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Witam . Jak dla mnie , Mistrzostwo Świata . Jesteś nie do pobicia . Chylę czoła , i pozdrawiam . adamus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Tak z angielskiego miałem zawsze tróję :P Brak talentu...Misiek nie jeżdzę na zawody. Do Bytomia daleko 300 km. Może kiedyś. Darth będziesz miał bardzo ułatwione zadanie bo najnowsze dragonowe tójki są bardzo ładne. Prawda że są ładne, ale blaszki muszą być. Tylko teraz nie wiem czy jest sens zaczynać, twój jest nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferrfan Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Rewelacyjna praca! P.S.Możemy liczyć w niedalekiej przyszłości na dokończenie Gnome & Rhone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 Nie wiem czy dam radę w tym roku. Chyba najpierw skończę Befelswagena IB. W sumie Gnomowi niewiele już brakuje ale mam problem z Kubelwagenem który ma być na tej samej scence. Zobaczymy. W każdym razie 2 w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi