SAGITARIUS Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Witam. Sd.Kfz. 10 - DEMAG 7 z pudła, bez bajerów ... ot taka dłubaninka Pozdrawiam S-Krystian. Cytuj
okonek Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Cacy jak zwykle tylko dlaczego bez relacj Cytuj
SAGITARIUS Napisano 4 Października 2007 Autor Napisano 4 Października 2007 Cacy jak zwykle tylko dlaczego bez relacj Dzięki ... ... bo to niestety chałtura i liczy się czas, a elektrownia nie czeka z monitami za zaległe rachunki. Niestety póki co to moje jedyne źródło dochodu, mam nadzieję, że wybaczycie ... Towarzysze ! Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj
danio934 Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Modelik jak zawsze pierwsza klasa, zawsze podobały mi się w twoich modelach odrapania. Pozdrawiam Cytuj
Jakub W. Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Modelik jest cacy !! Bardzo mi się podoba 5+ + + /6 Cytuj
Dumo Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Miodzio demag BARDZO MI SIĘ PODOBA :D Cytuj
Przemek R Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 No SAGITARIUS jak zwykle miodzio nic dodać nic ująć Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 No jak zwykle klasa światowa. Fajno obfotografowany, ładnie zrobiony, no coż chcieć więcej? No właśnie relacji z warsztatu Jedynie ta plandeka to coś nie teges ma z cieniami chyba Cytuj
Dumo Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 No też zauważyłem ta plandeka nie pasi ale reszta jest dobra.... BDB...... Cytuj
tornado Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 póki co to moje jedyne źródło dochodu a ja zastanawiałem się skad masz tyle czasu na modele DEMAG miodzio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi