BALROG Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 http://warwall.ru/news/v_kitae_uspeshno_skopirovali_raketnyj_krejser_uss_vella_gulf_cg_72/2012-07-03-239 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 No to wide ze masz kolego niezle wyzwanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Moja barka przy tym modelu to popierdułka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 To nie jest kajak RC. Swiadczy o tym wystajacy z nadbudowki leb Kitajca: Niemalże każdy model RC to przy tym popierdułka, chyba że znajdziesz coś jeszcze większego Ta pierdolka jest chyba wieksza. Yamato 1:10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Moja barka przy tym modelu to popierdułka chodziło mi, że machniesz barkę w podobnej skali ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 chodziło mi, że machniesz barkę w podobnej skali ;) a poco sie rozdrabniać skala 1:1 to by było coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamrose045 Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Niemalże każdy model RC to przy tym popierdułka, chyba że znajdziesz coś jeszcze większego ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7_7_7 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 To może coś rodzimej produkcji, zaznaczam że nie RC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts