BALROG Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 http://warwall.ru/news/v_kitae_uspeshno_skopirovali_raketnyj_krejser_uss_vella_gulf_cg_72/2012-07-03-239 Cytuj
Skoti Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Cytuj
BALROG Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Moja barka przy tym modelu to popierdułka Cytuj
Warka Bear Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 To nie jest kajak RC. Swiadczy o tym wystajacy z nadbudowki leb Kitajca: Niemalże każdy model RC to przy tym popierdułka, chyba że znajdziesz coś jeszcze większego Ta pierdolka jest chyba wieksza. Yamato 1:10 Cytuj
Skoti Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Moja barka przy tym modelu to popierdułka chodziło mi, że machniesz barkę w podobnej skali ;) Cytuj
BALROG Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 chodziło mi, że machniesz barkę w podobnej skali ;) a poco sie rozdrabniać skala 1:1 to by było coś Cytuj
adamrose045 Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Niemalże każdy model RC to przy tym popierdułka, chyba że znajdziesz coś jeszcze większego ??? Cytuj
7_7_7 Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 To może coś rodzimej produkcji, zaznaczam że nie RC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi