BALROG Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 http://warwall.ru/news/v_kitae_uspeshno_skopirovali_raketnyj_krejser_uss_vella_gulf_cg_72/2012-07-03-239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 No to wide ze masz kolego niezle wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Moja barka przy tym modelu to popierdułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 To nie jest kajak RC. Swiadczy o tym wystajacy z nadbudowki leb Kitajca: Niemalże każdy model RC to przy tym popierdułka, chyba że znajdziesz coś jeszcze większego Ta pierdolka jest chyba wieksza. Yamato 1:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 już widzę oczami wyobraźni tę piękną dużą barkę artyleryjską poruszajacą się po Zalewie Wiślanym. No i BALROG ma świetnych załogantów na stanie ;) Moja barka przy tym modelu to popierdułka chodziło mi, że machniesz barkę w podobnej skali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 chodziło mi, że machniesz barkę w podobnej skali ;) a poco sie rozdrabniać skala 1:1 to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamrose045 Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Niemalże każdy model RC to przy tym popierdułka, chyba że znajdziesz coś jeszcze większego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7_7_7 Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 To może coś rodzimej produkcji, zaznaczam że nie RC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi