janex Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Witam, to maja pierwsza relacja na tym forum choć modele nie jest pierwszym w moim wykonaniu. A więc rozpoczynam budowę kolejnego modelu jest nim fire jeep z italeri w skali 1:24. Nie będę dużo pisał wolę dawać fotki. Tak wyglądało pudło i zawartość: A teraz o co już zrobiłem, rama już pomalowana i gotowa czeka na resztę części, silnik tez trochę pomalowany ale nie podobał mi sie kolor więc go przemalowałem fotki dam wkrótce. Oczywiście silnik nie będzie cały w jednym kolorze tylko pomalowany odpowiednio. Przymiarka na sucho: Aktualizacje nie będą dość często ale będę się starał wszystkiemu robić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Października 2007 Super Moderator Share Napisano 5 Października 2007 Super będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Szkoda że nie robią go w skali 1:35 oj szkoda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 Co wolisz mniejszy modele. Czy po prostu uwielbiasz skalę 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Ogólnie to zbieram tą i tą....... ale Jepek dobrze by wyglądał na dioramie w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 No i kolejny etap prac silnik już gotowy ale mnie ie zadowala a wręcz mi się nie podoba dobrze że jest pod maską. Sami oceńcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Października 2007 Super Moderator Share Napisano 21 Października 2007 Jężeli Ci się nie podoba to dlaczego go nie poprawisz? Nie licząc tego, że jest pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Bo już go poprawiałem i ciągle mnie to nie zadowala a po drugie klej mi się skończył i na razie zawiesiłem prace nad klejeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Ładny kolo, dlamnie super bombowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Co ci sie w tym silniku podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Cieszy mnie to. To może on w cale nie jest taki brzydki tylko ja sobie tak ubzdurałem ze jest okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi