Czesio Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Witam Przez ostatnie dwa dni męczyłem Jagdpanzera. Modelik bardzo fajny, dobry detal, świetnie spasowany. Jedyny minus to plastik, który jest strasznie kruchy. Podstawka wykonana z hipsu i wypełniona pianką z pudełka po karcie grafiki. W modelu dodałem od siebie jakieś pierdoły do wnętrza i trochę go porozcinałem. Jak na mój, chyba 5 model pancerny myślę że jest ok. Fotki myślę że są ok, dopiero uczę się je robić. Model jest luźną interpretacją tego zdjęcia : Zapraszam do komentowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Nieźle! Naprawdę. Dałbym jednak na Twoim miejscu zróżnicowanie miejsca po wpływie ognia, poprzez dodanie rdzy. Mimo wszystko odważne wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Zrobić dobry wrak jest dużo ciężej niż zwykły model. Tobie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Nieźle! Naprawdę. Dałbym jednak na Twoim miejscu zróżnicowanie miejsca po wpływie ognia, poprzez dodanie rdzy. Mimo wszystko odważne wykonanie! Mogę się tylko podpisać pod tym co napisał Mierzu. Więcej rdzy i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi