adamkijak Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Witam Model ukończony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Rzekłbym Francja-elegancja. Bardzo czysty jak na ogólne standardy, ale ma to swoje plusy. Świetnie wyszła plandeką na pakunkach, natomiast z tym zardzewiałym kanistrem to trochę chyba za bardzo pojechałeś - trochę ta rdza za jaskrawe jak na mój gust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Rzekłbym Francja-elegancja. Bardzo czysty jak na ogólne standardy, ale ma to swoje plusy. Świetnie wyszła plandeką na pakunkach, natomiast z tym zardzewiałym kanistrem to trochę chyba za bardzo pojechałeś - trochę ta rdza za jaskrawe jak na mój gust. Bo nie miał być zardzewiały. Jest pomarańczowy pod spodem, i farba z niego złazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Oki, co do kanistra mnie przekonałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Bardzo fajny i rzadki pojazd, ładnie pomalowany podziwiam zdolności i efekty pracy z plasticardem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts