erolo2000 Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Szczena opada . Szacun do kwadratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 A ta kobita w galerii to jakaś nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Widzę, że pani zniknęła z galerii. To był jakiś wirus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 ???? nic nie poprawiałem... nic nie widziałem. Jaka Pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 W galerii, między zdjęciami miałeś gołą laskę nie pierwszej młodości Myślałem, że to taki żart, ale pani zniknęła po paru godzinach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi