Messer Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Witam, Ukończona kolejna materia modelarska spod mojej ręki :P Model prawie prosto z pudła. Dodałem dosłownie kilka blaszek ( zestawowe części są naprawdę dobrej jakości ), stickery A+club i metalizowane kalki HD. Wszystkie zmiany opisane są w warsztacie -> viewtopic.php?f=88&t=42406 Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Nikt nie rwie się do oceny to ja zacznę . Świetne zestawienie kolorystyczne. Kawał dobrej roboty z tą grafiką. Felgi dobrze pasują. Bardzo podobają mi się przednie lampy i znaczki "type-r" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Nikt nie rwie się do oceny to ja zacznę . Świetne zestawienie kolorystyczne. Kawał dobrej roboty z tą grafiką. Felgi dobrze pasują. Bardzo podobają mi się przednie lampy i znaczki "type-r" . Model został już skomplementowany na pwm-ie, więc nie ma sensu się powtarzać. Przednie lampy są super, to fakt. Powiedz mi proszę, o których znaczkach piszesz ? Nie znam się na Hondach, to nie bardzo kojarzę. Czyżby chodziło o znaczki Hondy na przodzie i z tyłu ? Pewnie naiwnie pytam, ale chciałbym wiedzieć ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misioptys Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Jest moc i tyle, brawo misioptys-buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Tak, o te czerwone znaczki Hondy mi chodziło . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 Dzięki Panowie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts