Messer Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Witam, Ukończona kolejna materia modelarska spod mojej ręki :P Model prawie prosto z pudła. Dodałem dosłownie kilka blaszek ( zestawowe części są naprawdę dobrej jakości ), stickery A+club i metalizowane kalki HD. Wszystkie zmiany opisane są w warsztacie -> viewtopic.php?f=88&t=42406 Pozdrawiam Messer Cytuj
RapToWny Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Nikt nie rwie się do oceny to ja zacznę . Świetne zestawienie kolorystyczne. Kawał dobrej roboty z tą grafiką. Felgi dobrze pasują. Bardzo podobają mi się przednie lampy i znaczki "type-r" . Cytuj
Coppercat Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Nikt nie rwie się do oceny to ja zacznę . Świetne zestawienie kolorystyczne. Kawał dobrej roboty z tą grafiką. Felgi dobrze pasują. Bardzo podobają mi się przednie lampy i znaczki "type-r" . Model został już skomplementowany na pwm-ie, więc nie ma sensu się powtarzać. Przednie lampy są super, to fakt. Powiedz mi proszę, o których znaczkach piszesz ? Nie znam się na Hondach, to nie bardzo kojarzę. Czyżby chodziło o znaczki Hondy na przodzie i z tyłu ? Pewnie naiwnie pytam, ale chciałbym wiedzieć ..... Cytuj
RapToWny Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Tak, o te czerwone znaczki Hondy mi chodziło . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi