konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 Na wywalanie rośliniści to trochę późno bo ta na wieży jest już przyklejona Cytuj
killerkk Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 A jak na mój gust to świetna ta roślinność wyglądają jak kwiaty na obchodzie triumfalnym. Przydałby się dioramka jak ludzie rzucają kwiaty. Nie zgadzam się z innymi kolegami że to badziewnie wygląda. Twój czołg wrócił z walki i aplauzują to tyle Cytuj
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 Dodaje zdjęcie pomalowanej szmaty: Apropo rośliności to zostanie na wieży jak jest a na kadłubie położe te dwie gałęzie może dorobie jeszcze jedna Cytuj
konrad444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że model można uznać za skończony jeżeli macie jakieś pomysły na jeszcze coś to piszcie Poniżej kilka zdjęć poglądowych Cytuj
maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 bardzo mi się podoba - czysto i ładnie sklejony bez jakiś mega-bajerów Cytuj
konrad444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=43002 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi