konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Na wywalanie rośliniści to trochę późno bo ta na wieży jest już przyklejona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 A jak na mój gust to świetna ta roślinność wyglądają jak kwiaty na obchodzie triumfalnym. Przydałby się dioramka jak ludzie rzucają kwiaty. Nie zgadzam się z innymi kolegami że to badziewnie wygląda. Twój czołg wrócił z walki i aplauzują to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Dodaje zdjęcie pomalowanej szmaty: Apropo rośliności to zostanie na wieży jak jest a na kadłubie położe te dwie gałęzie może dorobie jeszcze jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Mało wyraźna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że model można uznać za skończony jeżeli macie jakieś pomysły na jeszcze coś to piszcie Poniżej kilka zdjęć poglądowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 bardzo mi się podoba - czysto i ładnie sklejony bez jakiś mega-bajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=43002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi