Przemo1CK Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Witam Kolejny model z FtF, tym razem malowanko DAK. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Przyjemny szkrabek fajnie zdrapany pustynny kamuflaż. Przy okazji on posiada jakieś włazy otwarte czy trzeba dłubać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Ładnie ci wyszedł, szkoda, że zdjęcia takie małe. Ale rozumiem, model mały, to i zdjęcia...zdjątka w zasadzie... muszą być małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Czołem Wszystko ma pozamykane. Co do fotek, foty miałby być ok. 1900px. Poprawię do wieczora. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Fajnie wygląda i wiem o co chodziło z tym malowaniem. Na marginesie, to na pierwszy rzut oka wygląda jak by miał być ponownie malowany i Hans oskrobał już część farby szpachelką No i jeszcze jedno, strasznie razi ta zardzewiała osłona wydechu, jak by miała za chwilę rozpaść się przy delikatnym dotknięciu (puk i sru, dziura). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Piasek pustyni potrafił oszlifować kadłub do gołej stali więc nie ma w tym malowaniu nic dziwnego.Tym bardziej, że farba piaskowa była malowana na kolor jaki był używany w tym czasie w europie, czyli ciemnoszary(Panzer Schwarzgrau). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Piasek pustyni potrafił oszlifować kadłub do gołej stali. No i mam cię! Akurat byłem z Libii i widziałem wraki czołgów niemieckich DAK, resztki farby są na tych "czołgach" do dzisiaj, reszta to korozja, dziwne, ale prawdziwe. Farba do malowania czołgów, to nie plakatówka. PS. ale wygląda fajnie, chodź nienaturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Po co takie wielkie białe ramy ?? Nic przez to nie widać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi